Słownik pojęć

tryb blokady

Definicja, znaczenie i użycie terminu w kontekście publikacji.

Specjalny tryb ochrony dostępny w urządzeniach Apple, którego włączenie firma zaleca osobom otrzymującym alert o możliwym ataku.

Wersja MD

Tryb blokady to funkcja zabezpieczająca urządzenie, przeznaczona dla użytkowników narażonych na szczególnie zaawansowane ataki. Apple zaleca jej włączenie po otrzymaniu powiadomienia o zagrożeniu.

Zobacz w kontekście

1
  1. Technologie

    Alert Apple o oprogramowaniu szpiegowskim, tego powiadomienia nie ignoruj

Ta strona używa plików cookies, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu oraz do celów analitycznych. Klikając "Akceptuję", wyrażasz zgodę na używanie wszystkich plików cookies. Możesz również odrzucić zgodę, co spowoduje zablokowanie plików cookies analitycznych. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce Prywatności.